Aan het laden...
aan het laden

Ananasplant

(Ananas Comosus)

Ananasplant

(Ananas Comosus)

3-5 werkdagen

Door zijn kenmerkende kwaliteiten ook wel de 'anti-snurkplant' genoemd. Produceert 's nachts zuurstof en geeft ook nog eens een heerlijk verfrissende geur.

Wil je een bericht toevoegen?
nog 250 / 250 tekens over

29,99

17,95

In winkelmand

Informatie Ananasplant

De ananasplant ook wel Ananas Comosus genoemd, is de perfecte plant voor in de slaapkamer. De plant heeft een heerlijke en verfrissende ananasgeur en verspreidt ook nog eens een anti-snurkstofje. Het stofje dat de plant verspreid is ontstekingsremmende enzym bromelaïne. Dit enzym zorgt ervoor dat de luchtweg verwijdt en daarom wordt de ananasplant ook wel de ‘anti-snurkplant’ genoemd. ’s Nachts produceert de plant zuurstof, nog een reden om de plant zo snel mogelijk in je slaapkamer neer te zetten.

Standplaats
De plant groeit het beste op een plekje waar voldoende daglicht, maar geen direct zonlicht komt. Op deze manier zal de plant het mooist opbloeien. 

Water geven
Zorg ervoor dat de ananasplant een licht vochtige grond behoudt en je zult er veel plezier van hebben. Eén keer per week water geven is al snel voldoende. Zorg ervoor dat je de plant altijd water geeft bij het hart. De ananasplant is niet giftig en daarom huisdiervriendelijk, de vrucht is echter alleen voor de sier en niet om op te eten.

Herkomst & product informatie
Officieel heet de plant de Ananas Comosus en stamt af van de Bromelia-familie; er bestaan wel 20 verschillende soorten in het wild! Net als alle andere planten binnen de Bromelia familie groeien de bladeren in rozetten boven elkaar. Ze vormen als het ware een koker. In het hart van die koker wordt op een stevige steel de bloeiwijze gevormd, die bestaat uit een heel cluster van wel tientallen bloemetjes die heel dicht op elkaar staan.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze kamerplanten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Ananas Comosus
Hoogte plant 45 - 50 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Nee
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Mand Gaby natural 21cm

7,95

Sierpot Wit

9,95

Sierpot Kapern

9,95

Maak een keuze