Aan het laden...
aan het laden

Boeketten

Herstel

Sorteren

Er zijn geen producten gevonden
Filteren

Boeketten bestellen

Het is heel eenvoudig om jouw duurzame en ecologisch verantwoorde boeketten te bestellen bij e•bloom. In slechts een paar stappen bestel je een boeket voor iedere gelegenheid. Of je nu een boeket nodig hebt voor een verjaardag, voor iemand die geslaagd is, iemand die een jubileum viert, een zieke, om iemand sterkte te wensen of wat de reden ook is, we hebben voor iedereen een passend duurzaam boeket.

Bestellen gaat heel eenvoudig. Je kiest je boeket, voert de tekst in voor jouw persoonlijke boodschap, kiest de bezorgdatum, vult de gegevens in en betaalt. Kind kan de was doen. Jouw persoonlijke boodschap printen wij kosteloos voor jou op een vrolijk kaartje. Deze stoppen wij bij het boeket. Helemaal gratis. Dat is nog eens leuk geven.

Boeket kiezen

Een boeket kiezen is niet altijd makkelijk. Er is heel veel keuze. Voor ieder budget en voor iedere gelegenheid hebben wij een passende bos duurzame en ecologisch geteelde bloemen. Dit kan variëren van een brievenbusboeketje, een monobos, een plukboeket, een flink veldboeket, of een van onze luxe boeketten. En voor al onze duurzame boeketten geldt: 'What you see is what you get'. Al onze biologische boeketten worden in onze eigen productielocatie in Aalsmeer met de hand gebonden. Ieder boeket is precies zoals het boeket dat je in onze shop op de foto ziet staan. Veel online bloemenhops sturen jouw bestelling door naar een lokale bloemist. Dat doen wij niet. Wij maken alles zelf, precies zoals op de foto, en versturen alle biologische en duurzame boeketten vanuit onze eigen locatie.

Boeket vesturen

Wij versturen onze handgebonden duurzame boeketten door heel Europa. Van Nederland, België en Duitsland tot aan Polen en Zweden. Heb je een vraag over het versturen van boeketten naar het buitenland? Neem dan gerust contact met ons op. Voor het verturen van onze biologische boeketten naar het buitenland werken we met gerenommeerde vervoerpartners die uitstekende service bieden. Natuurlijk krijg je van ieder verstuurd boeket van ons een track & trace zodat je precies kunt zien waar jouw boeket zich bevindt. Duurzame boeketten versturen in binnen- en buitenland, dat is waar wij goed in zijn!


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Melkbus Vaas

9,95

Snoeischaar

9,95

Tony's Karamel Zeezout

1,75

Maak een keuze