Aan het laden...
aan het laden

Boeketten Brievenbusbloemen

Herstel

Sorteren

Er zijn geen producten gevonden
Filteren

Brievenbusbloemen

Het leukste cadeau door je brievenbus: bloemen! De duurzame en biologische bloemen zijn een mega leuke verrassing, omdat de ontvanger niet zo snel bloemen verwacht te krijgen uit een brievenbus pakketje. Het fijne aan brievenbusbloemen is dat het een cadeau is welke, zoals natuurlijk blijkt uit de naam, gewoon door de brievenbus kan worden geleverd en daarom hoeft de ontvanger niet thuis te zijn op het moment van levering. Succes gegarandeerd als iemand thuis komt en dan bloemen op zijn of haar deurmat vindt! Het brievenbusboeketje is ideaal als verjaardagscadeau, succeswens, waardering, felicitatie of als bedankje. De duurzame brievenbus bloemen bestellen gaat met groot gemak en kunnen de volgende dag geleverd worden! Zo regel jij altijd een waardig én duurzaam cadeau!

Ontwakende bloemen

Wij halen onze biologische en ecologische bloemen voor de brievenbusboeketten vers bij duurzame en gecertificeerde kwekers vandaan. Om de duurzame bloemen te beschermen en vers te houden tijdens hun reis naar jou of degene die je wilt verrassen, worden ze in een folie verpakt. Hierdoor vallen de bloemen als het ware in slaap doordat het zuurstofniveau tijdelijk wordt verlaagd. Bij ontvangst knip je er schuin een stukje vanaf, zet je ze in het water met bloemenvoeding en zullen de ecologische bloemen al snel prachtig tot bloei komen! Daarnaast zijn de duurzame bloemen ook verpakt in vrolijk papier dat is gemaakt van 100% gerecycled bloemafval met sticker waardoor alleen al het openen van de duurzame brievenbus bloemen zal voelen als een feestje!

Soorten brievenbus boeketten

Bij e•bloom heb je keuze uit meerdere soorten duurzame brievenbusboeketten. Ben jij of de ontvanger gek van mono boeketten? Dan kies je voor de brievenbusrozen met twee sprekende kleuren roze of juist voor de brievenbusrozen in een vrolijke mix van rood, oranje, geel, roze en lichtroze rozen. Deze mono boeketten met rozen komen in de knop binnen, maar zullen binnen een dag al prachtig opbloeien en lange tijd zo in bloei blijven.

Wil je graag iets meer variatie in in een brievenbus boeket? Dan hebben we dit ook in huis! Denk aan 'brievenbusboeket lief'. Dit boeket is gevuld met mooie roze Rozen, witte Freesia's, Alstroemeria, roze Statice, afgemaakt met het altijd gave Eucalyptus. Wil je liever brievenbus bloemen met rode accenten? Dan is 'brievenbusboeket knus' het duurzame brievenbusboeket wat past! Deze bestaat uit prachtige rode en roze Anjers, Alstroemeria, Waxflowers, rode Rozen en Eucalyptus. De biologische brievenbusboeketten zijn een feest om te ontvangen en ook nog eens te geven voor een leuke prijs!

Kortom, de leukste én meest duurzame brievenbusbloemen bezorgen doe je via e•bloom! Met gratis persoonlijke boodschap, verzorgingstips, bloemenvoeding en feestelijk bloempapier bezorg jij een cadeau wat ieder dag opfleurt!


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Melkbus Vaas

9,95

Snoeischaar

9,95

Tony's Karamel Zeezout

1,75

Maak een keuze