Aan het laden...
aan het laden

Droogbloemen

Op zoek naar droogbloemen om je interieur net iets mooier en gezelliger te maken? We hebben ze voor je.

Ontdek hier de verschillende soorten.

Bekijk snel alle droogbloemen.

Herstel

Filteren

  • Gelegenheden
  • Kleur
  • Soort boeket
  • Meer filters
Herstel filters
Herstel

Sorteren

3 van 3 producten bekeken

Filteren

Online droogbloemen kopen? We helpen je

Heb je niet zulke groene vingers? Vergeet je weleens je planten water te geven, maar wil je wel genieten van mooie bloemen en grassoorten? Dan zijn droogbloemen perfect voor je. Koop online je droogbloemen en maak het jezelf zo makkelijk mogelijk. We hebben verschillende soorten gedroogde bloemen voor je. Droogbloemen gaan minstens een half jaar mee. Voor welk droogboeket ga jij?

Met kleine, gedroogde bloemen in huis…

…oogt een ruimte meteen aantrekkelijk, verzorgd en gezellig, zonder uitgebreide zorg ervoor. Je hebt er eigenlijk bijna geen omkijken naar. Droogbloemen kunnen in principe op elke plek van je huis. Van je woonkamer tot je slaapkamer. Het belangrijkste is dat de kamers droog zijn en niet te veel licht vangen. We raden dan ook af om droogbloemen in je badkamer te plaatsen.

De verzorging van je droogbloemen

Droogbloemen zijn supermakkelijk om te verzorgen. Je hoeft ze geen water te geven. Houd ze daarnaast uit het zonlicht en in een droge ruimte. Daarnaast is het belangrijk om voorzichtig om te gaan met droogbloemen. Het zijn natuurlijk breekbare en fragiele bloemen.