Aan het laden...
aan het laden

Flamingoplant - Wit

(Anthurium)

Flamingoplant - Wit

(Anthurium)

3-5 werkdagen

Je kan de Anthurium zowel in je woonkamer als in de badkamer plaatsen. Zet er een aantal bij elkaar, om een trendy Urban Jungle badkamer te creëren!

Wil je een bericht toevoegen?
nog 250 / 250 tekens over

39,99

19,95

In winkelmand

Informatie Flamingoplant - Wit

De Flamingoplant 'Anthurium' is een van de meest populaire kamerplanten. Het is namelijk een van de weinige planten die het gehele jaar door bloeit. De anthurium is niet alleen mooi, maar ook makkelijk in onderhoud.

Standplaats
De meest geschikte plaats voor de Anthurium is voor een raam op het noorden zonder direct zonlicht, hier krijgt hij altijd de juiste hoeveelheid licht voor een optimale groei. Te veel zonlicht zal leiden tot geel blad. Te weinig zonlicht leidt tot groene bloemen of helemaal geen bloemen.

Water geven
Veel water verbruikt de Anthurium niet. Zorg er wel voor dat hij continu in een licht vochtige grond staat. In de wintermaanden mag de grond zo nu en dan een beetje uitdrogen. In de zomer lust de Flamingoplant graag een extra slokje water. Geef hem niet te veel, want hierdoor kan hij bruine randen aan het blad krijgen.

Herkomst & product informatie
Anthurium is afgeleid van het Griekse ‘Anthos’ en ‘Oura’. De letterlijke vertaling hiervan is 'bloeistaart'. De naam is toepasselijk vanwege de bloeiwijze. Van oorsprong komt de kamerplant uit Colombia en is familie van de Aracea en de aronskelkachtigen. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Anthurium
Hoogte plant 50 - 60 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 17 cm
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Mand Gaby natural 21cm

7,95

Sierpot Wit

9,95

Sierpot Kapern

9,95

Maak een keuze