Aan het laden...
aan het laden

Gelegenheden Verjaardag

Bloemen, het perfecte cadeau voor iedereen!

Is er een vriend, vriendin, kennis, collega, familielid of ander dierbaar persoon jarig? Duurzame bloemen als cadeau voor een verjaardag zijn altijd een goed idee!

Herstel

Filteren

  • Kleur
  • Bloemsoort
  • Soort boeket
  • Meer filters
Herstel filters
Herstel

Sorteren

Vrolijk Veldboeket

Vrolijk Veldboeket

2 beoordelingen

31,95
Boeket Stijlvol

Boeket Stijlvol

1 beoordeling

19,95

12 van 12 producten bekeken

Filteren

Bloemen, het perfecte cadeau voor iedereen!

Is er een vriend, vriendin, kennis, collega, familielid of ander dierbaar persoon jarig? Duurzaem bloemen als cadeau voor een verjaardag zijn altijd een goed idee! Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de mensen het leuk vindt om bloemen als cadeau te krijgen. De biologische boeketten van e•bloom zijn dan ook geschikt voor elke verjaardag. Door de verschillende groottes en kleurschakeringen zit er altijd een cadeau bij wat past bij de ontvanger en het beschikbare budget. Zo kun je iedereen snel en eenvoudig verrassen op zijn of haar verjaardag.

Duurzame verjaardagsbloemen bestellen

Het bestellen van onze duurzame bloemen voor een verjaardag gaat heel eenvoudig. In een paar simpele stappen heb je al een mooie ecologische bos besteld en laat je hem bezorgen bij de jarige thuis, op kantoor of op welke locatie dan ook. Je kiest een mooi duurzaam boeket uit, voegt een leuke verjaardagsboodschap toe en bestelt het boeket. Heb je al een account? Dan gaat het bestellen nog een stuk sneller. Vul de gegevens in van de ontvanger, kies de bezorgdatum en tijdsblok en bestel. Betalen gaat ook heel eenvoudig en veilig op een manier die jij prettig vindt. Daarna gaan we voor je aan de slag. Onze bloembinders binden je biologische boeket met de hand, verpakken het zorgvuldig in onze speciale duurzame verzenddozen en geven het daarna mee met onze professionele logistieke partners. Via de unieke track & trace kun je vervolgens de reis van het pakket met jouw verjaardagsboeket nauwgezet volgen. Zo weet je precies wanneer de jarige job jouw bos duurzame bloemen ontvangt.

Soorten verjaardagsboeketten

Voor ieder budget en voor iedere jarige hebben we een passend duurzaam boeket. Of je nou eens lekker uit wil pakken met onze Special of een bescheiden verrassingen wilt sturen met een leuk plukboeket, alles kan. De Special is groots, variërend in bloemenhoogte en heeft een chique kleurencombinatie en bijzondere uitstraling. Dat maakt hem geschikt voor iedere bijzondere verjaardag. Daarnaast zijn ook onze duurzame plukboeketten en veldboeketten de ideale verrassing voor iedere verjaardag. Als de jarige namelijk houdt van een strakke en simplistische stijl, dan maak je met elk plukboeket de verjaardag compleet! Door de verschillende hoogtes en uitgesproken bloemenstelen geef je de jarige een prachtig modern duurzaam cadeau voor zijn of haar verjaardag. Geef je liever een voller biologisch veldboeket voor een verjaardag dan heb je ook een ruime keuze binnen ons assortiment. Onze volle large veldboeketten zijn in meerdere kleuren en tinten bloemen verkrijgbaar. Zo is er altijd een duurzaam boeket waar het feestvarken blij van wordt op zijn of haar verjaardag. Voor een extra feestelijk verjaardagsboeket hebben we ook een extra large variant. Ook die is echt de moeite waard. Voor een aantrekkelijke prijs geef jij de jarige het ultieme verjaardagsgevoel! Kortom, met de duurzame bloemen van e•bloom maak je iedere jarige blij en elke verjaardag compleet!

Verjaardag vergeten?

Dat is gelukkig geen probleem. Je kunt bij ons tot in de avond jouw boeket bestellen om hem de volgend dag te laten afleveren. Uiteraard kun je ook bij deze boeketten nog een leuke persoonlijke boodschap toevoegen. Wil je het boeket anoniem versturen? Dat kan natuurlijk ook. Als je geen persoonlijke boodschap invult bij je bestelling wordt het boeket anoniem verstuurd.


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Melkbus Vaas

9,95

Snoeischaar

9,95

Tony's Karamel Zeezout

1,75

Maak een keuze