Over e•bloom


Over ons

e•bloom building sustainable partnerships B.V. is het groenste e•commerce bedrijf op het gebied van bloemen en planten. Met een team van ervaren specialisten op het gebied van online bloemenverkoop, kunnen wij iedere aanvraag met zorg uitvoeren en bieden we een totaaloplossing voor iedere klant. We doen dit op verschillende manieren. Natuurlijk kun je via onze webshop prachtige boeketten bestellen of een bloemabonnement afsluiten.

Verder bieden wij diverse diensten aan. Ook verzorgen we volledige webshops voor bedrijven en merken met eigen bloemen- en boeketlijnen, maar kunnen ook online bestelportals voor medewerkers faciliteren. Kortom, wij zijn dé partner voor iedereen die op zoek is naar een oplossing voor het eenvoudig online bestellen van duurzame boeketten. Dit kan van één boeket per week tot een paar duizend per dag.

Zakelijk

Wij bieden een totaaloplossing voor bedrijven die succesvol online bloemen en planten willen verkopen. Dit doen we door onze klanten volledig te ontzorgen zodat zij zich volledig kunnen richten op hun sales -en marketingactiviteiten. Wij faciliteren een hele online bloemenshop voor onze klanten. Dit behelst alle onderdelen die daarvoor nodig zijn. Zoals het assortiment, het design, de inkoop, de productie, het voorraadbeheer, de orderpersonalisatie, het fulfilment en de logistiek. Daarnaast dragen wij ook zorg voor professionele fotografie en heldere productinformatie.

Informatie

e•bloom building sustainable partnerships B.V.
Japanlaan 15-17
1432 DK Aalsmeer
Tel: 0297 380 330
KVK: 77835700
BTW: NL861164064B01


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Melkbus Vaas

9,95

Snoeischaar

9,95

Tony's Karamel Zeezout

1,75

Maak een keuze