Aan het laden...
aan het laden

Set van 3 - Green Mix Luxe

Set van 3 - Green Mix Luxe

3-5 werkdagen

Zet ze bij elkaar op een plank of verdeel ze door je huis en het ziet er gelijk een stuk frisser uit!

Wil je een bericht toevoegen?
nog 250 / 250 tekens over

44,99

35,95

In winkelmand

Informatie Set van 3 - Green Mix Luxe

Ze zorgen voor een groene touch aan je interieur en vullen de lege hoeken op! Met deze mix creëer je in no-time een urban jungle in je woonkamer. Ze zijn mooi, lekker groen en ze zijn goed voor de luchtkwaliteit in je huis! Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert.

De set bestaat uit de volgende 3 planten: Mexicaanse Bergpalm 'Chamaedorea', Vrouwentong 'Sansevieria Cylindrica Spaghetti' en Appelvijg 'Clusia Princess'.

Standplaats
Een lichte plek, uit de volle zon is de beste plaats voor deze planten. Staan ze te veel in de zon, dan zullen zijn bladeren vergelen, maar als hij te donker staat stopt zijn groei, dus plaats ze op een plek waar ze in de buurt van het raam staan, maar geen direct zonlicht krijgt.

Water geven
De Chamaedorea mag niet in een droge grond staan, maar probeer te voorkomen dat de wortels in het water staan. Geef daarom geregeld kleine hoeveelheden water. Sansevieria's verbruiken zeer weinig water. De ''enige'' manier om een Sansevieria dood te krijgen, is door de kamerplant te veel water te geven. Het is daarom beter om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle aarde goed is opgedroogd, voordat de Sansevieria opnieuw water krijgt. De Clusia Princess heeft het liefst een vochtige aarde, geef eens keer per week water en voorkom dat de potkluit uitdroogt. Het beste is dat de grond donker bruin is, dan weet je dat het niet te droog is. Als de grond zwart is, is de aarde te nat. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Mix
Hoogte plant 25 - 35 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Mand Gaby natural 21cm

7,95

Sierpot Wit

9,95

Sierpot Kapern

9,95

Maak een keuze